Nieuws

Tennispark tot 7 april gesloten!

Zondag 15 maart

Bericht van het bestuur:

 

De maatregelen met betrekking tot het voorkomen van de verspreiding van het corona virus zijn aangescherpt vandaag  (zondag 15 maart) .

Voor Gouwenes houdt dat in dat t/m 6 april het park voor iedereen gesloten is: geen lessen, geen vrij tennissen, geen bijeenkomsten in het clubhuis. Ook de start van de competitie wordt uitgesteld.

Zier hiervoor ook de site van de KNLTB: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/

Het is niet anders. Het is nu zaak om vooral gehoor te geven aan de oproep van de regering, ten einde deze plaag zo snel mogelijk achter ons te kunnen laten, en we weer een balletje kunnen gaan slaan. 

Zegt het voort!

Marjan Versluijs, secretaris.

inschrijving Openingstoernooi 2020

Dinsdag 18 februari

De lente komt eraan! Tijd om je tennisracket af te stoffen en naar de clubhuis te komen....op vrijdag 27 maart start het tennisseizoen met het openingstoernooi!

SCHRIJF JE HIER IN

Maak het jezelf gemakkelijk: Log in op onze website en je gegevens worden automatisch ingevuld   

Lees meer

onze website

Zondag 4 juni 2017

Ontdek onze website!

Hier vertellen we  wat je allemaal op deze website kunt aantreffen.

  1. Waar vind je wat.
  2. inloggen en je eigen gegevens veranderen.
  3. Wat kunnen (commissie) leden  zelf.

 

Lees meer
Toon al het nieuws

Over de club

Bij LTV Gouwenes tennis je voor je plezier en in een ontspannen sfeer waar jong en oud zich thuis voelen!

Gouwenes organiseert volop activiteiten voor ieder niveau en alle leeftijden.  Je kunt het hele jaar door tennissen dankzij onze 3 buitenbanen en onze hal.

Dit alles voor een zeer schappelijke prijs.

Lees meer
Meer over de club

Nu.nl Tennis

Wimbledon voor het eerst sinds 1945 afgelast, ook streep door Rosmalen
Wimbledon wordt dit jaar niet gehouden, zo heeft de organisatie woensdag besloten. Vanwege de uitbraak van het coronavirus is ook het hele grasseizoen geschrapt, waardoor het toernooi van Rosmalen eveneens niet doorgaat.
Nadal wil samen met andere Spaanse topsporters 11 miljoen ophalen
Rafael Nadal wil samen met basketbalspeler Pau Gasol geld inzamelen om de coronacrisis te bestrijden in Spanje. Hij roept de andere Spaanse topsporters op om gezamenlijk 11 miljoen euro op te halen.
Osaka: 'We redden mensenlevens en dat is de echte olympische gedachte'
Hoewel Naomi Osaka als boegbeeld van de Olympische Spelen teleurgesteld is dat het evenement in Tokio is uitgesteld, vindt de Japanse tennisster het de enige juiste beslissing in de strijd tegen het coronavirus.
Coach Tamaëla: 'Bertens mountainbiket en skeelert om fit te blijven'
Het tennis ligt door de coronacrisis in ieder geval tot begin juni wereldwijd stil en dat betekent dat ook Kiki Bertens voorlopig thuiszit. De Westlandse zag haar favoriete periode van het jaar - het gravelseizoen - geschrapt worden en moet creatieve oplossingen bedenken om fit te blijven.
Wimbledon houdt spoedberaad over eventueel uitstel of annulering
De organisatie van Wimbledon houdt volgende week spoedberaad over de gevolgen die de coronacrisis heeft voor de komende editie, die op 29 juni van start zou moeten gaan.
Tennissers kwaad over 'arrogantie' bij verplaatsing Roland Garros
Veel tennissers uiten hun onvrede over het gebrek aan communicatie vanuit de Franse tennisbond over het verplaatsen van Roland Garros. Dinsdag werd bekend dat de Grand Slam van 20 september tot 4 oktober wordt gespeeld, een week na de US Open.
Barty: 'Ik grijp elke kans aan om mijn Roland Garros-titel te verdedigen'
Ashleigh Barty is blij dat de Franse tennisbond op eigen houtje heeft besloten om Roland Garros te verplaatsen. Hoewel de tenniskalender in het najaar nu bomvol is, piekert de Australische er niet over om het Grand Slam-toernooi in Parijs over te slaan.
ATP en WTA schrappen gravelseizoen en bevriezen wereldranglijst
De ATP en WTA hebben woensdag vanwege het coronavirus gezamenlijk een streep gezet door het gravelseizoen. Het betekent dat op zijn vroegst begin juni weer getennist wordt en dat tot die tijd geen wijzigingen plaatsvinden op de wereldranglijst.
Meer van Nu.nl Tennis